18 Ekim 2011 Salı

KAZAKLARIN DÖNÜŞÜ MUHTEŞ OLDU....



Kazakların dönüşü muhteşem oldu... Salaş kazakları seveceğim hiç aklıma gelemzdii....beni şişman gösteriyor falan derdim..şimdi harıl harıl salaş kazak arıyorum...eteklerle muhteşem oluyorlar...birde kemerle birleştirdik mi  yemede yanında yat:) sizler edindiniz mi ? nerelerden bulabilir ...fikirlerinizi alalım bakalım...

HER DAİM LEOPAR...

Benim gibi leopar aşıklarına gelsin bu postumuz... lütfen doğru yerde ve doğru şekilde ve kaliteli bir leopar kullanalım...yoksa göz kirliliğinden başka bir şey olmuyor.... selamlar..

17 Ekim 2011 Pazartesi

SONBAHARIMIZ ŞENLENSİN....



İşte sonbaharımızı şenlendirmenin vaktir... Bunun için ne mi yapmamız gerekiyor...İşte ilk adım kırmızı bir pantalon ve üzerine alacağımız ister salaş bir kaban istersenizde bir trençkot hiçte fena olmayacak...ve bayıldığım valentinolar...bu ayakkbı beni benden alıyor:) birde baharatlı parfümleri seviyorsanız bu parffüm de size göre..ben seviyorum...sizi sizden alan ayakkabılar varmı:)

TAK TAKIŞTIR.....



İşte en sevdiğim trendlerden biri...tak takıştır...artık kollarda boş yer kalmayacak.... tabiii yakıştırmasını bilene:) abartmayalım:) ben tasmalardan edindim bile sizler? birde ayak bileklerimizde tasmalanacak...hadi hayırlısı:)

16 Ekim 2011 Pazar

ZARAYA DEVAM....İŞTE AYAKKABILAR....





Sarınım en beğendiğim markalardan 1. si zara oluyor...seçilenler onu gösteriyor... her sezon muhteşem ürünleri buluyorlar..hatta aylık değişimleri bizi etkilemeyi başarıyorlar...şimdilik seçilenlere bir bakın bakalım....siz içinden hangileri beğendiniz...bir de sanırım bu sezon kürklü bot almazsak olmayacak:) hem sıcacık olucaz hemde şık...güzel günler.......