10 Ocak 2012 Salı

BUGÜN NE GİYDİM?

Günün konbini
Elbise:Dress:Robe:İpekyol
Çanta:Bag:Sac:Charles & Keith
Ayakkabı:Shoes:Zara


Selam bayanlar..Pazartesiniz güzel başlamıştır umarım...Ve haftanızda güzel geçer inş.. Bugün işe giderken bakalım ne giymişim...Elbise giymeyi seviyorum..Tıpkı kalem etek giymeyi sevdiğim gibi..Opaklarla beraber hoş bir ayakkabı birleşimiyle muhteşem oluyor...Kalem etek, Kalem elbise bu aralar bunlardan gidiyorum bakalım...Bazen farklı renkler birileşimi bazende baştan ayağa aynı renge bürünmeye bayılıyorum...Sizler indirimlerden neler aldınız bayanlar..Nerelere en çok takıldınız... Diyor ve sizi kombinlerle başbaşa bırakayım... Güzel haftalar...Yarın görüşürüz....

14 yorum:

  1. hmm çanta ve zara ayakkabın ne güzel uymus

    YanıtlaSil
  2. ayakkabilar cok cici, cok seviyorum onlari:D
    ELbisenin rengi hosuma gitti!

    Sevgilerimle,
    Kiymet
    http://kucukseylerr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. oooo çok teşekkürler... bende aldıktan sonra hatta kombini oluştururken bu kadar uyduğunu gördüm..

    YanıtlaSil
  4. küçükşeyler: teşekkürler güzel yorum için..Elbisemi severek giyiyorum... Çantamıda sırf Celine çantalara benzerliğinden kaptım:)

    YanıtlaSil
  5. Yaaa canım sana inanmıyorum ayakkabıları nereden buldun o kadar aradım ki bulamadım hediye etmek istersen her zaman buradayım:)

    YanıtlaSil
  6. Nurcancım senin yolundan gitmeye çalışıyoz:) Marmara forumdan aldım canım istanbul gezisine gelmiştim geçen hafta..36 giyiyorum olurmu sana:)

    YanıtlaSil
  7. AHH ahh ne minik ayakların varmış olmaz canım yaa cmartesi bi bakayım marmaraforuma:)güle güle sağlıkla giy canım

    YanıtlaSil
  8. inş bulursun nurcancım çok şıklar öylede duruyorlar ama rahatsızlar:) Görünütü ön planda:)

    YanıtlaSil
  9. harika bi kombin şık ve sade ayakkabılar gerçekten çok hoş... :)

    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. merhabalar çanta çok güzel charles keithtte var bu çanta ama rengi sanki daha açık sizinkinin rengi nedir acaba ? resimde mi böyle çıkmış gördüğüm çanta daha açık renkti çünkü yoksa sizinki başka bir rengimi onu merak ettim de güle güle kullanın buarada.

    YanıtlaSil
  11. Selamlar dergok... Evet oradan aldım canım...taba gibi rengi...dükkanda siyahi ve bu rengi vardı sanırım...

    YanıtlaSil
  12. tekrar merhabalar bende aldım bu çantadan çok güzek hakikaten celine modeli... buarada benim asıl uzun zamandır aradığım bir modeli var charles keithin siyah http://www.charleskeith.com/INTLStore/CK/product?dest=VIR&art=CK2-50740777&color=22&source=bags bu linkteki çantanın siyahı gören duyan bilen satan varsa bana haber versin lütfeeeeen:)) senin haberin varmı moda bekçisi belki takip ediyorsundur dedim bu markayı?

    YanıtlaSil
  13. slm dergok...çanta kardeşliği oldu o zaman:) hımm linkteki çanta ile henüz karşılaşmadım ama hoşmuş..görürsem dikkatimi çeker..haberdar ederim...

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim evet çanta kardeşliği :)) dünyadaki bütün çantalar benim olsun diyenlerdenim maalesef hastalık derecesinde çanta tutkunuyum:)) bloğundaki çantalar da çok güzel...ok zevklisin.

    YanıtlaSil